Suitu zemes Stirnu buks

ESI DAĻA NO STIRNU BUKA KOMANDAS!

Pievienojies Taku skrējienu seriāla "Stirnu buks" komandai kā brīvprātīgais palīgs, un palīdzi nodrošināt sacensību norisi. Mēs Tev uzticēsim parūpēties par Mūsmeža skrējēju un taku gājēju labsajūtu trasē – enerģijas punktos, kā arī sacensību starta/finiša zonā. Kā brīvprātīgais palīgs vari būt vienā vai vairākos sacensību posmos pēc Tavas izvēles. Ļoti priecāsimies, ja būsi kopā ar mums visas sezonas posmos!
Enerģijas punktos Tava palīdzība noderēs uzmanot ūdens rezerves un palīdzot skrējējiem uzpildīt ūdens pudeles, kā arī sagriežot un izkārtojot, sportistiem pieejamā vietā "Enerģijas partneru" sarūpētos gardumus. Starta/finiša zonā Tava palīdzība var būt dažāda – medaļu pasniegšana finišētājiem, numuru izsniegšana pirms sacensībām, palīdzība apbalvošanas ceremonijā un citi svarīgi pienākumi, lai nodrošinātu izcilu pieredzi mūsu sportistiem.
Katram brīvprātīgajam palīgam tiek nodrošinātas gardas pusdienas. Pēc sacensībām saņemsi arī vienu bezmaksas dalības kodu, kuru varēsi izmantot kādā no nākamajiem "Stirnu buka" posmiem. Dalību vari izmantot pats vai uzdāvināt draugam. Papildus minētajiem ieguvumiem, vēlamies izcelt, mūsuprāt svarīgāko ieguvumu – dienu svaigā gaisā kādā no Latvijas ainaviskākajām vietām un izcili labu kompāniju visas dienas garumā.
Lai kļūtu par brīvprātīgo palīgu aizpildi pieteikuma formu. Spied “reģistrēties posmam”, aizpildi informāciju par sevi, atzīmē sadaļu “būšu brīvprātīgais” un spied “reģistrēties”.
Pēc reģistrācijas ar Tevi sazināsies organizatori. Sacensību dienā ierasti tiekamies ap pulksten 9:00 no rīta, lai izrunātu dienas norisi.

1108x750_Brivpratigie
1108x450px_partneri_pedejais