Lielā ciema Stirnu buks

DALĪBNIEKU ON-LINE REĢISTRĀCIJA SACENSĪBĀM TIEK SLĒGTA 29.SEPTEMBRĪ PL.12:00! PĒDĒJĀ BRĪŽA REĢISTRĀCIJA IESPĒJAMA ARĪ SACENSĪBU DIENAS RĪTĀ SACENSĪBU CENTRĀ! 

Meklējiet telti "Jaunās reģistrācijas"!

Lielajā ciemā IERODAMIES SAVLAICĪGI! Noteikti, ierēķiniet papildu laiku auto novietošanai stāvvietā un mantu glabātuves apmeklējumam!.

Apsveicam! Tu esi nokļuvis taku skrējienu seriāla "Gjensidige Trejbuks 2022" trešā jeb šī rudens pussezonas noslēdzošā posma apraksta lapā! 

Sacensību centrs un dalībnieku reģistrācija:: "Liepiņas", Lielaisciems, Smārdes pagasts, Tukuma novads! GoogleMap šeit!

Lielais ciems ir apdzīvota vieta Tukuma novada Smārdes pagastā. Izvietojusies pagasta ziemeļdaļā 10 km no pagasta centra Smārdes un 64 km no Rīgas. Dzimtais ciems gan slavenākajam Tukuma soļotāju olimpiešu plejādes pārstāvim Modrim Liepiņam, gan taku skrējienu seriāla Stirnu buks vadošajam takkopim Gintam Konošonokam! Distanču taku virpināšana šoreiz uzticēta abiem augstākminētajiem mūžam aktīvā dzīves stila Meistariem!

Sacensību programma:: ŠEIT!

Detalizētākas distanču kartes:: TraceDeTrail I GoogleMap

Distanču GPX faili pieejami šeit (spied “Saglabāt saiti kā”!):: “Vāvere – GPX”“Zaķis – GPX”“Stirnu buks – GPX”“Lūsis – GPX”

Tūrismagids.lv:: "Lielaisciems pie Tukuma – ko redzēt un piedzīvot apkaimē?"

Lai arī tepat netālu - seriāla dzimtais Āžu kalnu apvidus, šoreiz ierastajās Milzkalna un Milzkalnes apkaimes takās gan neskriesim! Bet izbaudīsim tuvīnās takas, tā teikt - otrpus ceļam! Tiksimies ciemā, kur uzaudzis un joprojām saimnieko olimpietis Modris Liepiņš (50km soļošana:: Atlanta'96 - 23.vieta, Sidneja'00 - 9.vieta), te joprojām aug un attīstās spēcīga jaunā soļotāju komūna!

Tukumnieki lielās:: "Tukumā smukums pamanāms ir it visur un jebkurā gadalaikā. Tukuma smukums un pievilcīgums atrodams gleznainajā apkārtnē, sakārtotajā vidē, lepnajos un laipnajos tukumniekos, kā arī daudzveidīgajā kultūrā un bagātajās tradīcijās. Tukuma smukums vairo tukumnieku lepnumu par sevi un savu pilsētu. tas veido piederības sajūtu Tukuma novada ļaudīm. var teikt - smukums ir tukumnieku gēnos. Vai nu viņš ir, vai nu viņš nav."

Lūkosim to Smukumu atrast arī nedaudz nomaļākā novada nostūrī, iepazīsim Ķemeru nacionālā parka pauguraināko daļu - Lustūžkalnu! Lielajā ciemā dzīvo ļaudis ar lielu sirdi, bet Lustūžkalnā savulaik lustējusies arī Krievijas ķeizariene Katrīna, kurai bijusi izpriecu pils un zelta kariete, kuru, lai cits to nedabūtu, viņa nogremdējusi Valguma ezerā. Tā, lūk!

Meklējam Tukuma Smukumu!

Lielaisciems ir liels ciems ar plašu sirdi!

VisitTukumsTūrismaGids.lv