Smiltenes Stirnu buks

Apsveicam! Tu esi nokļuvis taku skrējienu seriāla "Stirnu buks 2021" pirmā posma apraksta lapā!

Pēc pagaras piespiedu dīkstāves esam uzdrošinājušies izsapņot šī gada sezonas pirmo taku skrējienu seriāla Stirnu buks posmu šarmantajā Smiltenē!

Sacensību centrs un dalībnieku reģistrācija:: atradīsies blakus stadionam Teperis, turpat arī slēgti starta koridori, kuros ieeja būs atļauta tikai reģistrētajiem sacensību dalībniekiem, iežogota finiša zona atradīsies Smiltenes Vecajā parkā, bet regulētas autonovietnes tiks izvietotas Tepera autodroma apkaimē. GoogleMap šeit!

Sacensību programma:: ŠEIT!

Detalizētākas distanču kartes:: TraceDeTrail

Distanču GPX faili pieejami šeit (spied “Saglabāt saiti kā”!):: “Vāvere – GPX”“Zaķis – GPX”“Stirnu buks – GPX”“Lūsis – GPX” (labotas versijas, _v2)

"Smiltenē gluži kā Stounhendžā. Ieteikumi, ko apskatīt klusajā Vidzemes pilsētā": Tūrismagids.lv

"Lieliska vieta atpūtai dabā: pastaigu taka Smiltenē":: Tūrismagids.lv

Smiltene esot vieta, kur acu un sirds priekam baudīt dabas krāšņumu un varenību, kur izjust vietējo iedzīvotāju patiesi latvisko garu un viesmīlību. Šī ir vieta, kur jauki pavadīt laiku, smelties spēkus un gūt jaunas un patīkamas emocijas! Vieta, ko ieskauj vareni priežu meži, dārzos slīgstošā mazstāvu apbūve, pilsētas parki, straujā Abula upe un daudzie ezeri.

Distanču autors Artis Ločmelis uzskata, ka sacensību centrs, kas izvietosies starp Tepera ezeru un Smiltenes Veco parku būs viens no šarmantākajiem mūsu sacensību rīkošanas vēsturē! Visu distanču dalībnieki īsi pirms finiša izbaudīs skaisto taku gar Vidusezeru un Veco parku, kas ved līdz Tepera ezeram, kas izveidots, aizsprostojot Abula upei.

Tiekamies šarmantajā Smiltenē!!!

Takas Vidzemes sirdī Stirnu bukam joprojām neatslābstoši palīdz savērpt Artis Ločmelis (“VSK Burkānciems”)! Īpašs paldies – sportiskajai Smiltenes novada pašvaldībai, un nenogurdināmajiem Guntaram Marksam un Vairim Krauklim par atbalsta plecu!

VisitSmiltene.lv I Facebook:VisitSmiltene