Kalnsētas Stirnu buks

Apsveicam! Tu esi nokļuvis taku skrējienu seriāla "Stirnu buks 2019" trešā posma apraksta lapā!

Starts/Finišs:: Kalnsētas parks, Saldus. GoogleMap šeit!

Sacensību programma:: ŠEIT!

Detalizētākas distanču kartes:: ŠEIT!

Distanču GPX faili pieejami šeit (spied “Saglabāt saiti kā”!):: “Vāvere – GPX”“Zaķis – GPX”“Stirnu buks – GPX”“Lūsis – GPX”.

Skaists maršruts: ko apskatīt Saldū un tās tuvumā (Tūrismagids.lv):: ŠEIT!

Saldumu tūre Saldū:: Latvia.Travel

Saldus pusē Stirnu buki vēl nav lēkuši! Vai tiešām šī ir Latvijas saldākā pilsēta jeb, kā to paši vietējie dēvē "medus piliens Kurzemē"? Saldus gotiņa, Druvas saldējums, "Saldus saule", bišu drava "Kārēs", lēzenas trases (nu, nezinu, nezinu...), un, kas, ellē, ir Janis Rozentāls (ar īso "a"!!!)? To visu centīsimies noskaidrot jau 8.jūnijā! Sacensību centrs - Kalnsētas parka estrāde!

Saldus ir pilsēta Kurzemē, Cieceres upes krastos, Saldus novada centrs. Tā atrodas 119 km attālumā no Rīgas, bet tikai 7 km attālumā no kaimiņu pilsētas Brocēniem. Saka, ka reizēm Saldus esot kluss, reizēm savrups, bet vienmēr atvērts! Tas, ko zinām pavisam skaidri, 8.jūnijā Saldū klusi nebūs! Saldi? Varbūt. Brauksim lūkot?

Meklē naktsmītnes?::  turisms.saldus.lv / booking.com

Trašu izveidē Stirnu bukam Saldū nesavtīgi palīdz OK Saldus vīri Oskars un Emīls Zērņi, Arvīds un Uldis Bruci, īpašs paldies Saldus sporta dzīves vadītājai Elgai Grotai, kā arī Saldus novada domes priekšsēdētāja vietniekam Raivim Zīrupam!

Tiekamies Kalnsētas parkā!!!

Turisms.Saldus.lv FB Saldus TIKS Centrs