Kamparkalna Stirnu buks

DALĪBNIEKU ON-LINE REĢISTRĀCIJA SACENSĪBĀM TIEK SLĒGTA 26.JŪLIJĀ PL.12:00! PĒDĒJĀ BRĪŽA REĢISTRĀCIJA IESPĒJAMA ARĪ SACENSĪBU DIENAS RĪTĀ SACENSĪBU CENTRĀ! (Meklējiet telti "Jaunās reģistrācijas"!).

Kamparkalnā IERODAMIES SAVLAICĪGI (Noteikti, ierēķiniet papildu laiku auto novietošanai stāvvietā un mantu glabātuves apmeklējumam!).

Piektdien, 27.07., no pl.12-19:00 tc “Domina Shopping” Sportland veikalā darbosies dalībnieku Expo – varēsiet izņemt savus dalībnieku numurus bez lieka pirmsstarta stresa!

Apsveicam! Tu esi nokļuvis taku skrējienu seriāla "Stirnu buks 2018" ceturtā posma apraksta lapā!

Starts/Finišs:: "Kamparkalns", Lībagu pagasts, Talsu novads. GoogleMap šeit!

Sacensību programma:: ŠEIT (drīzumā)!

Detalizētākas distanču kartes:: ŠEIT!

Gribi skatīt distanču kartes mobilajā telefonā, ielādē LVM GEO mobilo lietotni GooglePlay veikalā vai AppStore!

Datu faili LVM GEO mobilajai lietotnei:: Lūsis (Kamparkalns, 2018)Stirnu buks (Kamparkalns, 2018)Zaķis (Kamparkalns, 2018)Vāvere (Kamparkalns, 2018)

Distanču GPX faili pieejami šeit (spied "Saglabāt saiti kā"!):: “Vāvere – GPX”“Zaķis – GPX”“Stirnu buks – GPX”“Lūsis – GPX".

Ziemeļkursas augstienes Vanemas paugurainei raksturīgās ainavas pasludinātas par īpaši aizsargājumu dabas teritoriju - Talsu pauguraines dabas parku. Nelieli mežu masīvi te mijas ar plašiem laukiem, pauguru nogāzes - ar dziļām lejām, kur mirgo mazu ezeriņu acis. Ziemeļkursas augstienes augstākā virsotne ir Kamparkalns (174,8 m v.j.l.), kas apaudzis ar egļu un bērzu mežu, bet tā virsotnē izbūvēts skatu tornis. Kamparkalna blakusnogāzē ierīkotas kalnu slēpošanas trases ar pacēlājiem. Tieši šeit arī tiks izbūvēts sacensību centrs!

Noderīgas saites šī apvidus izzināšanai:: Kamparkalns.lv I Talsitourism.lv I Latvia.Travel.lv

Trašu izveidošanā Stirnu bukam Talsu paugurainē ierasti aktīvi palīdz Tals puiks - Gints Lūsis, Kārlis Vanags, Juris Damškalns un Almants Kalniņs no "Talsu pakalnu sporta kluba"! Paldies, zēni!

Tiekamies Kamparkalnā!!!

Ko Talsu paugurainē būtu jāapskata katram Stirnu bukam! Lasi ŠEIT!