MEKLĒT
 
VĀVERE skrējiena rezultāti (spliti)
Vieta Dalībnieks Nr. Klubs Rezultāts Grupa Vieta grupā Dzim. Pret uzvarētāju Pret grupas uzvarētāju
1 Mareks Zālītis 3045 Ķekava 00:23:31 V1 1 V1 +00:00 +00:00
2 Toms Komass 3213 Supervaroņi 00:24:22 V1 2 V2 +00:52 +00:52
3 Guntis Peļņa 9085 Rēzeknes novads 00:25:55 V1 3 V3 +02:24 +02:24
4 Arturs Nordens 3036 00:27:05 V1 4 V4 +03:35 +03:35
5 Andris Bukovskis 3206 00:27:22 V1 5 V5 +03:52 +03:52
6 Mārtiņš Lindāns 3127 Swedbank 00:28:10 V1 6 V6 +04:39 +04:39
7 Karīna Helmane-Soročenkova 3231 00:28:15 S1 1 S1 +00:00 +00:00
8 Lāsma Bauska 3234 00:28:25 S1 2 S2 +00:10 +00:10
9 Valters Malta 3187 Viļāni 00:28:40 V1 7 V7 +05:09 +05:09
10 Kristaps Kurzemnieks 3017 00:28:52 V1 8 V8 +05:22 +05:22
11 Una Pērkone 10047 00:29:03 S1 3 S3 +00:48 +00:48
12 Kristīne Vāvere 10038 00:30:04 S1 4 S4 +01:48 +01:48
13 Markuss Ernestsons 3098 Krauzers 00:30:52 V1 9 V9 +07:21 +07:21
14 Didzis Jurgelāns 3070 00:31:13 V1 10 V10 +07:43 +07:43
15 Monta Konstante 3113 Individuāli 00:31:23 S1 5 S5 +03:08 +03:08
16 Armīns Gasjūns 3042 00:31:39* V1 11 V11 +08:08 +08:08
17 Andris Liepiņš 10121 SK Metroons 00:32:08 V1 12 V12 +08:37 +08:37
18 Henrijs Muraška 3275 00:32:32 V1 13 V13 +09:01 +09:01
19 Maija Pūpola 3030 Maratona klubs 00:32:53 S1 6 S6 +04:38 +04:38
20 Intars Abražuns 3114 00:33:08 V1 14 V14 +09:37 +09:37
21 Arnis Namatēvs 3093 Mēs ar brāli - kolosāli 00:33:15 V1 15 V15 +09:45 +09:45
22 Līva Andersone 3014 00:34:02 S1 7 S7 +05:46 +05:46
23 Simas Gedeikis 3210 KAUNO BMK 00:34:09 V1 16 V16 +10:38 +10:38
24 Mihails Kijaško 3022 Infinity 00:34:17 V1 17 V17 +10:46 +10:46
25 Sintija Zemīte 3126 Swedbank 00:34:48 S1 8 S8 +06:32 +06:32
26 Adrians Muraska 10021 00:34:48 V1 18 V18 +11:17 +11:17
27 Gunita Ķelpa 3147 00:35:01* S1 9 S9 +06:46 +06:46
28 Raitis Jākobsons 3112 00:35:04 V1 19 V19 +11:33 +11:33
29 Agita Spura 3199 00:35:05 S1 10 S10 +06:49 +06:49
30 Jautrīte Pluša 3095 00:35:10 S1 11 S11 +06:55 +06:55
31 Laima Kaufiņa 3172 00:35:22 S1 12 S12 +07:07 +07:07
32 Mairis Rāts 3224 Veclaicene 00:35:26 V1 20 V20 +11:56 +11:56
33 Kristīne Āboliņa 3184 Mizuno 00:35:36 S1 13 S13 +07:21 +07:21
34 Juris Āboliņš 3183 Mizuno 00:35:36 V1 21 V21 +12:06 +12:06
35 Daniēls Matisons 3249 00:35:43 V1 22 V22 +12:12 +12:12
36 Anna Freiberga 0 Vāveres 00:35:47* S1 14 S14 +07:31 +07:31
37 Ivo Plušs 3094 00:35:47 V1 23 V23 +12:16 +12:16
38 Signe Strujevica 3122 DNB Service Centre 00:36:33 S1 15 S15 +08:17 +08:17
39 Kaspars Kārkliņš 3214 Stalbe 00:36:49 V1 24 V24 +13:19 +13:19
40 Gatis Štulbergs 3071 Maratona Klubs 00:37:07 V1 25 V25 +13:36 +13:36
41 Oskars Oļļa 3241 00:37:12 V1 26 V26 +13:41 +13:41
42 Anrijs Vazdiķis 10075 Rubene 00:37:31* V1 27 V27 +14:00 +14:00
43 Raivis Ēriks Danenbergs 3198 00:37:35 V1 28 V28 +14:04 +14:04
44 Inga Bukovska 3207 00:37:39 S1 16 S16 +09:24 +09:24
45 Kristians Kazainis 3050 00:37:45 V1 29 V29 +14:14 +14:14
46 Santa Nikija Kuzmane 3179 00:37:52 S1 17 S17 +09:37 +09:37
47 Elīna Indriksone 3209 Persiku Raķete 00:37:55* S1 18 S18 +09:40 +09:40
48 Marika Zālīte 3048 Ķekava 00:37:56* S1 19 S19 +09:40 +09:40
49 Elīna Avotiņa 3256 ASK Patria 00:38:03 S1 20 S20 +09:47 +09:47
50 Kaspars Blaumanis 3080 00:38:06 V1 30 V30 +14:35 +14:35
51 Māra Rudīte 3150 Burkānciems & Co, Valmieras sporta klubs 00:38:08 S1 21 S21 +09:53 +09:53
52 Krists Dabra 3111 00:38:08 V1 31 V31 +14:37 +14:37
53 Ģirts Joja 3139 00:38:08 V1 32 V32 +14:37 +14:37
54 Juris Rocēns 3174 BASĀ PĒDA 00:38:20 V1 33 V33 +14:49 +14:49
55 Inga Dzene 3061 SCHWENK Latvija 00:38:27 S1 22 S22 +10:12 +10:12
56 Andris Šakens 3205 00:38:27* V1 34 V34 +14:56 +14:56
57 Aija Lāce 3057 00:38:28 S1 23 S23 +10:13 +10:13
58 Raitis Ābelnieks 3109 00:38:31 V1 35 V35 +15:01 +15:01
59 Krista Štrausa 3145 00:38:33 S1 24 S24 +10:18 +10:18
60 Niks Zauls 3026 LIMBAŽI SKRIEN 00:38:33 V1 36 V36 +15:02 +15:02
61 Mārtiņš Skrastiņš 3149 00:38:40 V1 37 V37 +15:09 +15:09
62 Mārtiņš Lielmanis 10126 00:38:40 V1 38 V38 +15:09 +15:09
63 Daniels Lielmanis 3202 00:38:41 V1 39 V39 +15:10 +15:10
64 Ainars Vītoliņš 3076 Dīvainie kociņi 00:38:48 V1 40 V40 +15:17 +15:17
65 Dagnis Silgals 3041 00:39:01 V1 41 V41 +15:30 +15:30
66 Sandra Viekale-Gasjūne 3040 00:39:06* S1 25 S25 +10:50 +10:50
67 Viesturs Tohvs 3024 Gollner Spedition 00:39:06 V1 42 V42 +15:36 +15:36
68 Ieva Otaņķe 3170 MARATONA KLUBS 00:39:07* S1 26 S26 +10:51 +10:51
69 Sandis Gugāns 3120 00:39:09 V1 43 V43 +15:38 +15:38
70 Annija Tīna Eizengrauda 3074 00:39:12 S1 27 S27 +10:56 +10:56
71 Zane Joja 3140 00:39:15 S1 28 S28 +11:00 +11:00
72 Didzis Brants 3029 Matisons Runner's Club 00:39:15 V1 44 V44 +15:44 +15:44
73 Lauma Lieksne 3248 Jaunmārupe skrien! 00:39:17 S1 29 S29 +11:02 +11:02
74 Ināra Nordena 3038 00:39:24 S1 30 S30 +11:09 +11:09
75 Marta Medne 3099 00:39:29* S1 31 S31 +11:14 +11:14
76 Beāte Medne 3090 SK "Lejasciems" 00:39:41 S1 32 S32 +11:26 +11:26
77 Kristīne Jaudzema 3216 00:39:52 S1 33 S33 +11:36 +11:36
78 Kristīne Korpa 3101 00:39:55* S1 34 S34 +11:39 +11:39
79 Imants Salnājs 3068 00:39:55* V1 45 V45 +16:24 +16:24
80 Amēlija Laimiņa 10043 ZIPSNIS 00:39:58 S1 35 S35 +11:43 +11:43
81 Nauris Krūmiņš 3082 Swedbank 00:40:02 V1 46 V46 +16:32 +16:32
82 Anta Akantjeva 3247 ind. 00:40:06 S1 36 S36 +11:51 +11:51
83 Rihards Gaugers 10107 Valmieras Pārgaujas sākumskola 00:40:06 V1 47 V47 +16:35 +16:35
84 Kristaps Zaļkalns 3230 LSFP 00:40:26 V1 48 V48 +16:55 +16:55
85 Uldis Aizupietis 3158 00:40:26 V1 49 V49 +16:56 +16:56
86 Liene Terentjeva 3001 Sten Nordic 00:40:27 S1 37 S37 +12:12 +12:12
87 Liene Puisāne 3141 EJ! 00:40:42 S1 38 S38 +12:27 +12:27
88 Ivita Dorofejeva 3065 00:40:45 S1 39 S39 +12:30 +12:30
89 Auce Auškāpa 3176 Kocēnu novads 00:40:50 S1 40 S40 +12:34 +12:34
90 Dana Vasiļenko 3021 00:40:52 S1 41 S41 +12:37 +12:37
91 Lāsma Malta 3166 Viļāni 00:41:02 S1 42 S42 +12:46 +12:46
92 Raivis Siliņš 10140 00:41:04 V1 50 V50 +17:34 +17:34
93 Normunds Tumulis 3163 00:41:08 V1 51 V51 +17:37 +17:37
94 Elīna Balode 10139 DNB banka 00:41:14 S1 43 S43 +12:59 +12:59
95 Dana Puidze 3155 SK "Lejasciems" 00:41:22* S1 44 S44 +13:06 +13:06
96 Mārtiņš Brikers 3063 00:41:27 V1 52 V52 +17:56 +17:56
97 Esenija Osvalde 10070 00:41:29 S1 45 S45 +13:13 +13:13
98 Kristaps Štrāls 3254 ŠTRĀLI 00:41:31 V1 53 V53 +18:00 +18:00
99 Sintija Sproģe 3025 Aizkraukle 00:41:40 S1 46 S46 +13:25 +13:25
100 Līva Tomsone 10132 Bigbank 00:41:59 S1 47 S47 +13:44 +13:44
101 Līga Simkeviča 3271 00:42:07 S1 48 S48 +13:52 +13:52
102 Anna Tirzmala 3133 00:42:16* S1 49 S49 +14:00 +14:00
103 Anete Uljane 3023 00:42:22 S1 50 S50 +14:06 +14:06
104 Māris Drīvenieks 3115 00:42:22* V1 54 V54 +18:51 +18:51
105 Sandra Rocēna 3175 BASĀ PĒDA 00:42:28 S1 51 S51 +14:13 +14:13
106 Inita Šteinberga 3240 Swedbank 00:42:33 S1 52 S52 +14:17 +14:17
107 Dainis Homko 3104 00:42:33* V1 55 V55 +19:02 +19:02
108 Alise Lāce 3069 turbo 00:42:36 S1 53 S53 +14:21 +14:21
109 Inga Puriņa 10060 00:42:42 S1 54 S54 +14:26 +14:26
110 Laura Ārente 3062 Rundāle 00:42:54 S1 55 S55 +14:39 +14:39
111 Leila Fjodorova 3195 00:42:55* S1 56 S56 +14:39 +14:39
112 Evija G 3037 00:42:56 S1 57 S57 +14:41 +14:41
113 Aivita Lasmane 3103 00:42:57 S1 58 S58 +14:42 +14:42
114 Laura Balandiņa 3102 00:42:58 S1 59 S59 +14:43 +14:43
115 Ģirts Rudlaps 3064 00:42:59 V1 56 V56 +19:28 +19:28
116 Vineta Rozenštrauha 3116 Latvijas Gaisa Satiksme 00:43:04 S1 60 S60 +14:49 +14:49
117 Dainis Opincāns 3257 00:43:06* V1 57 V57 +19:36 +19:36
118 Paula Zemvalde 3153 00:43:07* S1 61 S61 +14:51 +14:51
119 Iluta Kurzemniece 3244 00:43:07 S1 62 S62 +14:51 +14:51
120 Zane Kleinberga 3165 Lēnie divplākšņi 00:43:08 S1 63 S63 +14:52 +14:52
121 Daniels Bohāns 3084 00:43:13 V1 58 V58 +19:43 +19:43
122 Renārs Felcis 10092 FB 00:43:14 V1 59 V59 +19:43 +19:43
123 Agnese Dekante 3215 00:43:16 S1 64 S64 +15:01 +15:01
124 Kaspars Olte 3189 00:43:20* V1 60 V60 +19:50 +19:50
125 Tīna Veckunga 10082 00:43:21 S1 65 S65 +15:06 +15:06
126 Linda Ūdre-Rizga 3033 00:43:34* S1 66 S66 +15:19 +15:19
127 Raima Anna Strazdiņa 3089 00:43:35* S1 67 S67 +15:20 +15:20
128 Vineta Krafta 3232 00:43:38 S1 68 S68 +15:23 +15:23
129 Marika Lapiņa 3169 DPD LATVIJA 00:43:46 S1 69 S69 +15:31 +15:31
130 Elīna Medne 3236 00:43:46 S1 70 S70 +15:31 +15:31
131 Andris Mežals 3251 00:43:55 V1 61 V61 +20:24 +20:24
132 Inese Nogičeva 3091 Rundāle 00:44:00 S1 71 S71 +15:45 +15:45
133 Gundega Groma 10100 00:44:04 S1 72 S72 +15:48 +15:48
134 Zane Namatēva 3092 Mēs ar brāli - kolosāli 00:44:08 S1 73 S73 +15:53 +15:53
135 Laura Medvide 3134 00:44:14 S1 74 S74 +15:59 +15:59
136 Kristīna Smuļko 3005 00:44:29 S1 75 S75 +16:13 +16:13
137 Lelde Bāra 3159 00:44:41 S1 76 S76 +16:25 +16:25
138 Kristaps Zuntmanis 3087 00:44:43 V1 62 V62 +21:12 +21:12
139 Anna Zuntmane 3088 00:44:45 S1 77 S77 +16:30 +16:30
140 Undīne Līduma 3052 Latvijas finieris 00:44:46 S1 78 S78 +16:30 +16:30
141 Ieva Mežale 3222 00:44:59* S1 79 S79 +16:43 +16:43
142 Ieva Niedoliņa 10127 00:45:07 S1 80 S80 +16:52 +16:52
143 Monta Liepiņa 3046 00:45:08 S1 81 S81 +16:52 +16:52
144 Santa Ķauķīte 3242 00:45:23 S1 82 S82 +17:08 +17:08
145 Dace Gulbe 3130 SK KATRĪNA 00:45:42 S1 83 S83 +17:26 +17:26
146 Zlata Kallase 10010 00:45:44 S1 84 S84 +17:28 +17:28
147 Dace Krūmiņa 3223 CĒSIS 00:45:44 S1 85 S85 +17:28 +17:28
148 Ira Misāne 3054 00:45:47* S1 86 S86 +17:32 +17:32
149 Linda Sinka 5420 Trīs buki 00:45:48 S1 87 S87 +17:33 +17:33
150 Mareks Kuvšinovs 3239 00:45:50 V1 63 V63 +22:19 +22:19
151 Līga Opincāne 3258 00:45:50* S1 88 S88 +17:35 +17:35
152 Jana Praškeviča 10011 ultrataka.lv 00:45:58 S1 89 S89 +17:43 +17:43
153 Agris Eizengrauds 3073 00:46:00 V1 64 V64 +22:29 +22:29
154 Aleksandrs Miņenkovs 3229 00:46:08 V1 65 V65 +22:37 +22:37
155 Jānis Gils 3167 00:46:18 V1 66 V66 +22:47 +22:47
156 Alise Samsanoviča 10063 00:46:18 S1 90 S90 +18:02 +18:02
157 Markus Zeltagrauds 10007 00:46:21 V1 67 V67 +22:50 +22:50
158 Inita Drēziņa 3049 00:46:31 S1 91 S91 +18:15 +18:15
159 Anda Vīksna 3260 00:46:43 S1 92 S92 +18:28 +18:28
160 Ieva Štrāle 3252 ŠTRĀLI 00:46:48 S1 93 S93 +18:33 +18:33
161 Mairita Lasmane 3235 00:46:57 S1 94 S94 +18:41 +18:41
162 Zane Krastiņa 3180 Frozen 00:47:01* S1 95 S95 +18:45 +18:45
163 Ģertrūde Silauniece 3020 00:47:17* S1 96 S96 +19:02 +19:02
164 Vladimirs Kallass 10009 00:47:31 V1 68 V68 +24:00 +24:00
165 Marta Ernstsone-Grūbe 3129 00:47:37 S1 97 S97 +19:22 +19:22
166 Santa Briede 3194 00:47:41 S1 98 S98 +19:26 +19:26
167 Sandra Strazdiņa 3034 00:47:45* S1 99 S99 +19:30 +19:30
168 Marta Gaugere 10122 Valmieras Pārgaujas sākumskola 00:47:47 S1 100 S100 +19:31 +19:31
169 Vita Vecvanaga 3185 00:47:48 S1 101 S101 +19:32 +19:32
170 Monta Treijere 3010 00:47:51 S1 102 S102 +19:36 +19:36
171 Gustavs Zoltners 10046 ZIPSNIS 00:47:53 V1 69 V69 +24:22 +24:22
172 Artūrs Jakovļevs 3186 ViensWilks 00:47:58 V1 70 V70 +24:28 +24:28
173 Raimonds Zoltners 10048 ZIPSNIS 00:48:18 V1 71 V71 +24:47 +24:47
174 Evita Zoltnere 10045 ZIPSNIS 00:48:19 S1 103 S103 +20:03 +20:03
175 Nikola Skrastiņa 3148 00:48:29 S1 104 S104 +20:13 +20:13
176 Ērika Bužinska 3019 00:48:37 S1 105 S105 +20:21 +20:21
177 Ilze Zemvalde 3152 00:48:53* S1 106 S106 +20:38 +20:38
178 Evita Baltiņa 3066 00:49:02 S1 107 S107 +20:47 +20:47
179 Anita Pētersone 3081 00:49:04 S1 108 S108 +20:48 +20:48
180 Inga Cīrule 3123 pati 00:49:04 S1 109 S109 +20:49 +20:49
181 Evija Zandberga 3138 individuāli 00:49:07 S1 110 S110 +20:52 +20:52
182 Andis Andersons 3200 Strenči 00:49:12 V1 72 V72 +25:41 +25:41
183 Sintija Kraule 3108 00:49:21 S1 111 S111 +21:05 +21:05
184 Jeļena Ozoliņa 3006 00:49:21* S1 112 S112 +21:06 +21:06
185 Normunds Klaucāns 3191 00:49:23 V1 73 V73 +25:52 +25:52
186 Marta Klaucāne 3193 00:49:23 S1 113 S113 +21:08 +21:08
187 Māris Dambis 3218 INSALVO 00:49:29 V1 74 V74 +25:59 +25:59
188 Laila Ceika 3226 00:49:30 S1 114 S114 +21:15 +21:15
189 Nataļja Krivonosa 3219 00:49:39 S1 115 S115 +21:23 +21:23
190 Gustavs Kuplis 3075 Running.lv 00:49:58 V1 75 V75 +26:27 +26:27
191 Rita Purmale-Jirgensone 3157 Aquatics 00:50:08 S1 116 S116 +21:53 +21:53
192 Dana Purmale 3212 00:50:09 S1 117 S117 +21:54 +21:54
193 Sintija Gērmane 3177 00:50:13 S1 118 S118 +21:58 +21:58
194 Kristīne Salnāja 3013 00:50:21* S1 119 S119 +22:06 +22:06
195 Mareks Jānis Silgals 3043 00:50:24 V1 76 V76 +26:53 +26:53
196 Sandra Kupce 3135 00:50:40 S1 120 S120 +22:24 +22:24
197 Renāte Petzāle 3243 00:50:50 S1 121 S121 +22:34 +22:34
198 Inese Kaņģīzere 3204 Latvijas gaisa satiksme 00:51:08* S1 122 S122 +22:53 +22:53
199 Indra Pauliņa 3143 00:51:15* S1 123 S123 +22:59 +22:59
200 Irina Bute 3151 00:51:17 S1 124 S124 +23:02 +23:02
201 Aira Veinberga 3262 Venden 00:51:31 S1 125 S125 +23:15 +23:15
202 Kalvis Strods 3171 00:51:36 V1 77 V77 +28:06 +28:06
203 Elīna Gadzāne 3016 00:51:43 S1 126 S126 +23:28 +23:28
204 Iluta Zariņa 3077 Trapene 00:51:47* S1 127 S127 +23:32 +23:32
205 Baiba Saprovska 3269 00:52:03 S1 128 S128 +23:48 +23:48
206 Inga Lagzdiņa 10078 ART 00:52:17* S1 129 S129 +24:01 +24:01
207 Sanita Poļaka 3067 00:52:26 S1 130 S130 +24:10 +24:10
208 Aija Pētersone 3047 00:52:55 S1 131 S131 +24:40 +24:40
209 Patrīcija Lielmane 3201 00:53:03 S1 132 S132 +24:48 +24:48
210 Anda Daubure 3154 SocialGuruLab 00:53:03* S1 133 S133 +24:48 +24:48
211 Gita Karlsone 3028 Matison runner's club 00:53:25 S1 134 S134 +25:09 +25:09
212 Zane Klaucāne 3192 00:53:35 S1 135 S135 +25:20 +25:20
213 Markuss Jaksts 3039 00:53:44* V1 78 V78 +30:14 +30:14
214 Ruta Saliņa 3004 00:53:50* S1 136 S136 +25:35 +25:35
215 Santa Koha 3168 00:53:59 S1 137 S137 +25:44 +25:44
216 Guntis Apsītis 3274 00:54:01* V1 79 V79 +30:30 +30:30
217 Jānis Kalniņš 3018 00:54:02 V1 80 V80 +30:31 +30:31
218 Ilze Liepiņa 10090 00:54:02 S1 138 S138 +25:47 +25:47
219 Jānis Valtiņš 3267 00:54:05 V1 81 V81 +30:35 +30:35
220 Ramona Kalniņa 3085 00:54:18 S1 139 S139 +26:02 +26:02
221 Leonarda Liepiņa 3263 Rīga 00:54:22 S1 140 S140 +26:06 +26:06
222 Kristīne Ošāne 3208 00:54:28* S1 141 S141 +26:13 +26:13
223 Baiba Zariņa 3015 00:54:28 S1 142 S142 +26:13 +26:13
224 Dzintra Bārdiņa 3220 00:54:29 S1 143 S143 +26:14 +26:14
225 Sanita Ciekure 3124 Swedbank 00:54:47 S1 144 S144 +26:32 +26:32
226 Laima Daugaviete 3273 00:54:56 S1 145 S145 +26:40 +26:40
227 Dita Bērziņa 10134 00:55:11 S1 146 S146 +26:55 +26:55
228 Indra Sniedze 3221 00:55:13 S1 147 S147 +26:58 +26:58
229 Kristīne Kalēja 3265 Baltais 00:55:23* S1 148 S148 +27:08 +27:08
230 Marta Saklaure 3000 00:55:29* S1 149 S149 +27:13 +27:13
231 Dace Spalviņa 3144 00:55:31* S1 150 S150 +27:15 +27:15
232 Aiga Zeltagrauds 10008 00:56:08 S1 151 S151 +27:52 +27:52
233 Inese Spuriņa 3011 00:56:13 S1 152 S152 +27:57 +27:57
234 Ilze Sala 3227 00:56:13 S1 153 S153 +27:57 +27:57
235 Diāna Ceika 3137 00:56:19 S1 154 S154 +28:03 +28:03
236 Olga Mikulova 3266 Maratona klubs 00:56:23 S1 155 S155 +28:07 +28:07
237 Līga Stroža 3217 00:56:25 S1 156 S156 +28:09 +28:09
238 Santa Kārkliņa 3270 00:56:28 S1 157 S157 +28:13 +28:13
239 Ilona Uljane 3035 00:56:59 S1 158 S158 +28:43 +28:43
240 Anna Mitrohina 3182 00:57:09 S1 159 S159 +28:54 +28:54
241 Agrita Lapinska 3238 Es esmu Dīva 00:57:20 S1 160 S160 +29:04 +29:04
242 Liene Kauķe 3118 00:57:23 S1 161 S161 +29:07 +29:07
243 Lauma Lazda 10141 Fitlife 00:57:26 S1 162 S162 +29:10 +29:10
244 Jolanta Kataja-Paegle 3053 00:57:26* S1 163 S163 +29:11 +29:11
245 Elīna Pētersone 10133 00:57:30 S1 164 S164 +29:14 +29:14
246 Jūlija Kezika 3250 00:57:39 S1 165 S165 +29:24 +29:24
247 Dita Vanaga 3083 00:57:40 S1 166 S166 +29:25 +29:25
248 Tīna Petrusa 3060 00:58:20* S1 167 S167 +30:04 +30:04
249 Renāte Petrusa 3058 00:58:20* S1 168 S168 +30:04 +30:04
250 Sergiy Gozhda 3110 00:58:21* V1 82 V82 +34:51 +34:51
251 Melita Šustikova 3211 00:58:25 S1 169 S169 +30:09 +30:09
252 Aiga Pūpola 3009 Brocēni 00:58:37 S1 170 S170 +30:21 +30:21
253 Ilze Bartušauska 3105 Doles banda 00:58:37* S1 171 S171 +30:22 +30:22
254 Michel Lukamba 3268 00:58:39 V1 83 V83 +35:09 +35:09
255 Anita Terehova 3107 TURBO 00:58:46* S1 172 S172 +30:30 +30:30
256 Anda Sproģe-Vāvere 3031 #esesmustirnubuks 00:58:48* S1 173 S173 +30:33 +30:33
257 Kārlis Oļļa 3253 00:58:53 V1 84 V84 +35:22 +35:22
258 Iveta Purmale 3261 00:59:13 S1 174 S174 +30:58 +30:58
259 Sanita Gožda 3100 00:59:33* S1 175 S175 +31:17 +31:17
260 Aušra Šnipaitienė 3007 00:59:35 S1 176 S176 +31:19 +31:19
261 Līvija Muša 3164 Jūrmala 00:59:38 S1 177 S177 +31:23 +31:23
262 Sanita Saulīte 3190 00:59:41* S1 178 S178 +31:25 +31:25
263 Ilze Brauna 3003 Lynxdojo 00:59:41 S1 179 S179 +31:26 +31:26
264 Andīna Sprince 3181 Lāči 01:00:06* S1 180 S180 +31:51 +31:51
265 Eva Pavlova 3264 Venden 01:00:13 S1 181 S181 +31:58 +31:58
266 Maija Naumenko 3156 Gausā Jūdze 01:00:20 S1 182 S182 +32:04 +32:04
267 Matīss Simkevičs 3272 01:01:00 V1 85 V85 +37:29 +37:29
268 Arta Rozenvalde 3059 Vārnas 01:01:40* S1 183 S183 +33:24 +33:24
269 Raivis Bartušauskis 3106 Doles banda 01:01:41* V1 86 V86 +38:11 +38:11
270 Eva Bērziņa 3012 Kartavkalnu buki 01:01:41* S1 184 S184 +33:25 +33:25
271 Jekaterina Girucka 3228 01:01:44 S1 185 S185 +33:28 +33:28
272 Ilze Sēkliņa 3246 01:01:52 S1 186 S186 +33:37 +33:37
273 Jānis Sēkliņš 3245 01:01:53 V1 87 V87 +38:23 +38:23
274 Aivita Ķiploka 3096 01:02:26 S1 187 S187 +34:10 +34:10
275 Laura Ķiploka 3097 01:02:27 S1 188 S188 +34:11 +34:11
276 Ainārs Spuriņš 3055 Lidosta “Rīga” 01:02:36 V1 88 V88 +39:06 +39:06
277 Lūcija Bērziņa 10135 01:02:59 S1 189 S189 +34:44 +34:44
278 Dina More 3197 01:03:31 S1 190 S190 +35:16 +35:16
279 Angelika Bērziņa 10051 Tukums 01:03:31 S1 191 S191 +35:16 +35:16
280 Baiba Apsīte 3196 01:03:33 S1 192 S192 +35:17 +35:17
281 Dace Gintere-Dalbiņa 3079 01:03:38 S1 193 S193 +35:22 +35:22
282 Anna Urga 3078 01:03:40 S1 194 S194 +35:24 +35:24
283 Dina Tohva 3203 Go Easy Go 01:04:48 S1 195 S195 +36:32 +36:32
284 Liene Hohberga 3131 Kalnieši 01:10:09* S1 196 S196 +41:53 +41:53
285 Maija Rusiņa 3128 Kalnieši 01:10:09* S1 197 S197 +41:53 +41:53
286 Sanita Baškevica 10138 Svēte 01:10:36 S1 198 S198 +42:21 +42:21
287 Sarmīte Nikiforova 10136 Svēte 01:11:23 S1 199 S199 +43:07 +43:07
288 Ludmila Miņina 10137 01:11:25 S1 200 S200 +43:10 +43:10
289 Rasa Biškrēsliņa 3146 01:16:17* S1 201 S201 +48:01 +48:01
290 Iveta Pucena 3008 SK Katrīna 01:16:51* S1 202 S202 +48:36 +48:36
291 Kintija Dreimane 3086 Rīgas Lietuviešu vidusskola 01:20:22* S1 203 S203 +52:06 +52:06
292 Juris Ceika 3225 01:23:06* V1 89 V89 +59:35 +59:35
293 Iveta Zvīdriņa 3117 01:24:22 S1 204 S204 +56:07 +56:07
294 Arnis Kauķis 3119 01:24:23 V1 90 V90 +1:00:52 +1:00:52