Zilo kalnu Stirnu buks Smeceres sila Stirnu buks Veclaicenes Stirnu buks Pokaiņu meža Stirnu buks Milzkalna Stirnu buks Gaujas senlejas Stirnu buks Karostas Stirnu buks
 
 
 
MEKLĒT
 
VĀVERE skrējiena rezultāti (spliti)
Vieta Dalībnieks Nr. Klubs Rezultāts Grupa Vieta grupā Dzim. Pret uzvarētāju Pret grupas uzvarētāju
1 Olegs Gulua 2172 LMD.LV 0:20:14 V1 1 V1 +00:00 +00:00
2 Eduards Pāķis 2222 Saulkrasti SRT 0:23:49 V1 2 V2 +03:35 +03:35
3 Simona Birkenberga 2086 Saldus boksa klubs 0:24:51 S1 1 S1 +00:00 +00:00
4 Mairis Rāts 2071 Veclaicene 0:24:53 V1 3 V3 +04:39 +04:39
5 Rūdolfs Zicāns 12394 0:25:04 V1 4 V4 +04:50 +04:50
6 Māris Zariņš 12398 0:25:31 V1 5 V5 +05:17 +05:17
7 Eva Žilde 2095 Swedbank 0:26:34 S1 2 S2 +01:43 +01:43
8 Lauris Zālītis 2104 0:27:13 V1 6 V6 +06:59 +06:59
9 Gundega Pāķe 2228 Saulkrasti SRT 0:27:17 S1 3 S3 +02:26 +02:26
10 Kitija Auziņa 2155 LSPA 0:27:22 S1 4 S4 +02:31 +02:31
11 Kārlis Cakuls 2224 Cakuli 0:27:51 V1 7 V7 +07:37 +07:37
12 Aleksejs Bukovskis 12418 0:28:00 V1 8 V8 +07:46 +07:46
13 Kārlis Stonka 2158 VSK Noskrien 0:28:14 V1 9 V9 +08:00 +08:00
14 Raivo Meier 2021 JK Hermes 0:28:17 V1 10 V10 +08:03 +08:03
15 Egons Ansbergs 12446 0:28:18 V1 11 V11 +08:04 +08:04
16 Artūrs Rudzītis 2186 Mysport veikals/SK tērauds 0:28:22 V1 12 V12 +08:08 +08:08
17 Viesturs Salna 2165 Salna nav Melna 0:28:25 V1 13 V13 +08:11 +08:11
18 Gints Berņikovs - Bondars 2108 0:28:41 V1 14 V14 +08:27 +08:27
19 Anete Krūmiņa 2055 0:28:42 S1 5 S5 +03:51 +03:51
20 Dainis Bautris 2179 AMSERV 0:28:50 V1 15 V15 +08:36 +08:36
21 Ričards Toms Zvilna 2178 Biznesa parks ABAVA 0:28:55 V1 16 V16 +08:41 +08:41
22 Artūrs Beržinskis 12414 0:28:55 V1 17 V17 +08:41 +08:41
23 Uģis Fogels 2149 Dekšņi Skrien! 0:29:09 V1 18 V18 +08:55 +08:55
24 Kristers Kalējs 2194 0:29:10 V1 19 V19 +08:56 +08:56
25 Jānis Krēsliņš 2090 Swedbank 0:29:18 V1 20 V20 +09:04 +09:04
26 Oskars Veits 2152 Sigulda 0:29:26 V1 21 V21 +09:12 +09:12
27 Jorens Glods 12330 0:29:33 V1 22 V22 +09:19 +09:19
28 Ingija Cēbere 2026 Saldus Boksa klubs 0:29:35 S1 6 S6 +04:44 +04:44
29 Ieva Pauniņa 2052 Vivipara 0:29:41 S1 7 S7 +04:50 +04:50
30 Aleksandrs Paņihidkins 2260 0:30:26 V1 23 V23 +10:12 +10:12
31 Ieva Marta Gintere 2262 0:30:40 S1 8 S8 +05:49 +05:49
32 Maksim Burcev 12318 0:30:40 V1 24 V24 +10:26 +10:26
33 Pāvels Timofejevs 12422 0:30:54 V1 25 V25 +10:40 +10:40
34 Edijs Laškovs 2057 0:31:17 V1 26 V26 +11:03 +11:03
35 Estere Gaile 12334 0:31:19 S1 9 S9 +06:28 +06:28
36 Irēna Gedroviča 2245 VSK Noskrien 0:31:27 S1 10 S10 +06:36 +06:36
37 Dāvis Dejus 2199 0:31:29 V1 27 V27 +11:15 +11:15
38 Rinalds Klapars 2171 0:31:43 V1 28 V28 +11:29 +11:29
39 Āris Ozoliņš 2169 0:31:56 V1 29 V29 +11:42 +11:42
40 Jānis Ilsteris 2128 0:31:59 V1 30 V30 +11:45 +11:45
41 Dāgs Lepiksons 2183 0:32:01 V1 31 V31 +11:47 +11:47
42 Sanita Čivča 2249 0:32:02 S1 11 S11 +07:11 +07:11
43 Krists Zambergs 2060 Prometal Group 0:32:13 V1 32 V32 +11:59 +11:59
44 Ģirts Priecums 2112 0:32:13 V1 33 V33 +11:59 +11:59
45 Dace Vasecka 12402 Mārdža 0:32:24 S1 12 S12 +07:33 +07:33
46 Ineta Senkāne 2061 Swedbank 0:32:33 S1 13 S13 +07:42 +07:42
47 Renārs Šuhs 12366 0:32:33 V1 34 V34 +12:19 +12:19
48 Una Nākuma 12486 0:32:38 S1 14 S14 +07:47 +07:47
49 Jānis Kudums 2226 0:32:43 V1 35 V35 +12:29 +12:29
50 Baiba Bērziņa 2119 Juglas Baseins 0:32:50 S1 15 S15 +07:59 +07:59
51 Indra Krēgere 2035 Engures vidusskola 0:32:57 S1 16 S16 +08:06 +08:06
52 Dāvids Fuksis 12302 0:33:00 V1 36 V36 +12:46 +12:46
53 Jūlija Kubraka 2264 Engures sportam I Smilšu iela 0:33:03 S1 18 S17 +08:12 +08:12
54 Džeina Riekstiņa 2193 Divratis 0:33:03 S1 17 S18 +08:12 +08:12
55 Rihards Goldovs 2093 0:33:05 V1 37 V37 +12:51 +12:51
56 Edgars Vasiļjevs 2081 Swedbank 0:33:07 V1 38 V38 +12:53 +12:53
57 Anda Fogele 2148 Dekšņi Skrien! 0:33:08 S1 19 S19 +08:17 +08:17
58 Aija Meldere 2151 Dekšņi Skrien! 0:33:09 S1 20 S20 +08:18 +08:18
59 Zigmārs Mazulis 2210 0:33:12 V1 39 V39 +12:58 +12:58
60 Una Iknere 2079 0:33:43 S1 21 S21 +08:52 +08:52
61 Anete Ķikuste 2011 Skaisti un viegli 0:33:46 S1 22 S22 +08:55 +08:55
62 Kristīne Budigina 2099 0:33:47 S1 24 S23 +08:56 +08:56
63 Dina Martinsone 2201 Sausās Straumes Kauss 0:33:47 S1 23 S24 +08:56 +08:56
64 Toms Laimiņš 2268 0:33:48 V1 40 V40 +13:34 +13:34
65 Elza Niklase 2078 TRX Cēsis 0:33:49 S1 25 S25 +08:58 +08:58
66 Raitis Ābelnieks 12450 0:33:51 V1 41 V41 +13:37 +13:37
67 Gunita Miteniece 12378 0:33:52 S1 26 S26 +09:01 +09:01
68 Paula Eihe 12306 0:34:02 S1 27 S27 +09:11 +09:11
69 Solvita Kivleniece-Šļivka 2196 Alūksne-Ape OK 0:34:04 S1 28 S28 +09:13 +09:13
70 Dana Puidze 12390 SK "Lejasciems" 0:34:05 S1 29 S29 +09:14 +09:14
71 Monta Promberga 2100 0:34:07 S1 30 S30 +09:16 +09:16
72 Ģirts Udrass 2209 0:34:14 V1 42 V42 +14:00 +14:00
73 Māris Kalniņš 2147 Dekšņi Skrien! 0:34:14 V1 43 V43 +14:00 +14:00
74 Daniels Jesehins 2080 0:34:20 V1 44 V44 +14:06 +14:06
75 Sanija Bērziņa 2174 Radiņi 0:34:21 S1 31 S31 +09:30 +09:30
76 Sandra Cīrule 2110 0:34:22 S1 32 S32 +09:31 +09:31
77 Zane Tutāne 2102 0:34:43 S1 33 S33 +09:52 +09:52
78 Madara Ozola 2024 Saldus Boksa Klubs 0:34:48 S1 34 S34 +09:57 +09:57
79 Linda Zeidaka 2117 0:34:59 S1 35 S35 +10:08 +10:08
80 Madara Zvirgzdiņa 2111 0:35:01 S1 36 S36 +10:10 +10:10
81 Juris Balandis 2208 0:35:04 V1 45 V45 +14:50 +14:50
82 Zane Kauliņa 12346 0:35:07 S1 37 S37 +10:16 +10:16
83 Līga Tomsone 2225 Alūksnes BJSS 0:35:10 S1 38 S38 +10:19 +10:19
84 Juris Ozoliņš 2161 bandana.lv 0:35:10 V1 46 V46 +14:56 +14:56
85 Elīza Andra Ozoliņa 2163 bandana.lv 0:35:11 S1 39 S39 +10:20 +10:20
86 Linda Kirhnere 2195 0:35:20 S1 40 S40 +10:29 +10:29
87 Iveta Āboliņa-Ābola 2091 Swedbank 0:35:22 S1 41 S41 +10:31 +10:31
88 Iveta Veļķere 2127 Alūksne 0:35:28 S1 42 S42 +10:37 +10:37
89 Ģirts Freimanis 12498 Sanderu klans 0:35:28 V1 47 V47 +15:14 +15:14
90 Ritvars Gailis 2025 Rīgas Centra humanitārā vidusskola 0:35:37 V1 48 V48 +15:23 +15:23
91 Kristīne Kuduma 2227 0:35:38 S1 43 S43 +10:47 +10:47
92 Egija Milča 2181 Swedbank 0:35:45 S1 44 S44 +10:54 +10:54
93 Inga Vilka 2136 0:35:53 S1 45 S45 +11:02 +11:02
94 Teo Švanks 12362 0:35:56 V1 49 V49 +15:42 +15:42
95 Tomass Volts 2185 0:35:57 V1 50 V50 +15:43 +15:43
96 Tamāra Robežniece 2120 Juglas Baseins 0:35:58 S1 46 S46 +11:07 +11:07
97 Anda Zomerfelde 2121 Juglas Baseins 0:35:58 S1 47 S47 +11:07 +11:07
98 Valdis Vaišļa 2089 Swedbank 0:35:59 V1 51 V51 +15:45 +15:45
99 Jānis Puze 2156 0:36:12 V1 52 V52 +15:58 +15:58
100 Sarmīte Mežvēvere 2077 SPORTLAND 0:36:15 S1 48 S48 +11:24 +11:24
101 Aivars Mežvēvers 2076 SPORTLAND 0:36:15 V1 53 V53 +16:01 +16:01
102 Egijs Rassa 12386 0:36:16 V1 54 V54 +16:02 +16:02
103 Aija Rozenfelde 2116 Jaunmārupe skrien 0:36:17 S1 49 S49 +11:26 +11:26
104 Maija Mole 2009 0:36:27 S1 50 S50 +11:36 +11:36
105 Zinta Visocka 2150 Dekšņi Skrien! 0:36:28 S1 51 S51 +11:37 +11:37
106 Zane Turčina 2074 SPORTLAND 0:36:31 S1 52 S52 +11:40 +11:40
107 Sanita Sparāne 2038 Sportland 0:36:32 S1 53 S53 +11:41 +11:41
108 Anita Vahere-Abražune 2008 0:36:37 S1 54 S54 +11:46 +11:46
109 Juris Gailis 2048 0:36:37 V1 55 V55 +16:23 +16:23
110 Zita Āboltiņa 2041 Sportland 0:36:42 S1 55 S55 +11:51 +11:51
111 Intars Abražuns 2118 0:36:44 V1 56 V56 +16:30 +16:30
112 Māra Mežvēvere 2107 0:37:11 S1 56 S56 +12:20 +12:20
113 Ivo Buliņš 12314 Zemgales Ziņas 0:37:11 V1 57 V57 +16:57 +16:57
114 Amanda Muceniece 2029 0:37:12 S1 57 S57 +12:21 +12:21
115 Ģirts Dejus 2005 VSK Noskrien 0:37:13 V1 58 V58 +16:59 +16:59
116 Ilona Pētersone 16089 0:37:15 S1 58 S58 +12:24 +12:24
117 Jānis Krištops 12430 0:37:15 V1 59 V59 +17:01 +17:01
118 Evita Pauriņa 12478 0:37:17 S1 59 S59 +12:26 +12:26
119 Laija Silauniece 2221 0:37:22 S1 60 S60 +12:31 +12:31
120 Ilze Āboliņa 2252 0:37:27 S1 61 S61 +12:36 +12:36
121 Liene Ošiņa 2042 Sportland 0:37:32 S1 62 S62 +12:41 +12:41
122 Maija Putāne 2258 0:37:33 S1 64 S63 +12:42 +12:42
123 Amanda Ošiņa 2044 Sportland 0:37:33 S1 63 S64 +12:42 +12:42
124 Jānis Ošiņš 2043 Sportland 0:37:33 V1 60 V60 +17:19 +17:19
125 Laura Dīce 2157 Gausā Jūdze 0:37:36 S1 65 S65 +12:45 +12:45
126 Uldis Dīcis 2002 Gausā Jūdze 0:37:36 V1 61 V61 +17:22 +17:22
127 Andris Šakens 2064 0:37:36 V1 62 V62 +17:22 +17:22
128 Anna Hiniča 2065 Olainfarm 0:37:39 S1 66 S66 +12:48 +12:48
129 Intars Pilāns 2139 0:37:42 V1 63 V63 +17:28 +17:28
130 Arita Virka 2140 0:37:43 S1 67 S67 +12:52 +12:52
131 Ivita Dorofejeva 2144 0:37:46 S1 68 S68 +12:55 +12:55
132 Brigita Bērziņa 2173 Radiņi 0:37:48 S1 69 S69 +12:57 +12:57
133 Gustavs Liekniņš 2131 0:37:56 V1 64 V64 +17:42 +17:42
134 Ieva Tolmane 2213 Apes draugu grupa 0:37:58 S1 70 S70 +13:07 +13:07
135 Līva Rudzīte 2003 0:37:59 S1 71 S71 +13:08 +13:08
136 Gita Dubrova 2059 Prometal Group 0:38:07 S1 72 S72 +13:16 +13:16
137 Ilva Veidemane 2063 0:38:09 S1 73 S73 +13:18 +13:18
138 Elīna Akmentiņa 1191 Alūksnes BJSS 0:38:10 S1 74 S74 +13:19 +13:19
139 Inita Bērziņa 2175 Bauerfeind Latvia 0:38:12 S1 75 S75 +13:21 +13:21
140 Mihails Strelcovs 2259 0:38:16 V1 65 V65 +18:02 +18:02
141 Ieva Lācenberga Rocēna 2247 Tikai smejos! 0:38:24 S1 76 S76 +13:33 +13:33
142 Luīze Ruskula 2134 0:38:27 S1 77 S77 +13:36 +13:36
143 Aleksandrs Zaprivoda 2109 0:38:30 V1 66 V66 +18:16 +18:16
144 Linda Vilsone 2211 0:38:31 S1 78 S78 +13:40 +13:40
145 Dace Rozenberga 2125 0:38:38 S1 79 S79 +13:47 +13:47
146 Deniss Lobans 12342 0:38:49 V1 67 V67 +18:35 +18:35
147 Elēna Deina Viļuma 2176 HZT 0:38:50 S1 80 S80 +13:59 +13:59
148 Mārtiņš Kaķītis 2246 KoBalts 0:38:53 V1 68 V68 +18:39 +18:39
149 Gunita Liepa 2241 SPORTLAND 0:38:54 S1 81 S81 +14:03 +14:03
150 Baiba Heisele 2141 Rare Team 0:38:56 S1 82 S82 +14:05 +14:05
151 Arita Līva 2254 Apes draugu grupa 0:38:57 S1 83 S83 +14:06 +14:06
152 Lennijs Galdiņš 2114 0:38:58 V1 69 V69 +18:44 +18:44
153 Sandra Lūse 2087 0:38:59 S1 84 S84 +14:08 +14:08
154 Artis Liepiņš 2223 0:39:06 V1 70 V70 +18:52 +18:52
155 Laura Purmale 2023 0:39:18 S1 85 S85 +14:27 +14:27
156 Mārtiņš Riekstiņš 2084 Riekstiņs&Ko 0:39:21 V1 71 V71 +19:07 +19:07
157 Liene Piķe 2096 0:39:22 S1 86 S86 +14:31 +14:31
158 Gerda Paula Kalniņa 2184 0:39:23 S1 87 S87 +14:32 +14:32
159 Kristīna Massaļska 2243 SPORTLAND 0:39:30 S1 88 S88 +14:39 +14:39
160 Madara Jakobsone 2261 Apes draugu grupa 0:39:35 S1 89 S89 +14:44 +14:44
161 Diāna Elksne 2242 SPORTLAND 0:39:35 S1 90 S90 +14:44 +14:44
162 Aija Krastiņa 2053 0:39:50 S1 92 S91 +14:59 +14:59
163 Dace Rudzusieka 2040 Sportland 0:39:50 S1 91 S92 +14:59 +14:59
164 Evija Zandberga 2180 AMSERV 0:39:52 S1 93 S93 +15:01 +15:01
165 Kristīne Mutore 2051 0:39:52 S1 94 S94 +15:01 +15:01
166 Daiga Goldova 2092 0:39:56 S1 97 S95 +15:05 +15:05
167 Sigita Līviņa 2198 0:39:56 S1 96 S96 +15:05 +15:05
168 Inta Prauliņa 2263 Čiekurkalna Road Runners 0:39:56 S1 95 S97 +15:05 +15:05
169 Ingus Kasparāns 12438 0:40:01 V1 72 V72 +19:47 +19:47
170 Lelde Krancmane 2256 0:40:03 S1 98 S98 +15:12 +15:12
171 Kaspars Krancmanis 2257 0:40:03 V1 73 V73 +19:49 +19:49
172 Zane Šmite 12370 0:40:06 S1 99 S99 +15:15 +15:15
173 Guntis Kaldovskis 12494 0:40:08 V1 74 V74 +19:54 +19:54
174 Inga Ivanova 12326 0:40:23 S1 100 S100 +15:32 +15:32
175 Aiga Dombure 2106 Swedbank 0:40:27 S1 101 S101 +15:36 +15:36
176 Dace Meiere 2160 VENDEN 0:40:30 S1 102 S102 +15:39 +15:39
177 Eva Kalniņa 2146 Dekšņi Skrien! 0:40:35 S1 103 S103 +15:44 +15:44
178 Dace Puriņa-Širmele 2216 0:40:38 S1 104 S104 +15:47 +15:47
179 Marta Ancāne 2135 0:40:40 S1 105 S105 +15:49 +15:49
180 Kate Antāne 12482 0:40:43 S1 107 S106 +15:52 +15:52
181 Māra Buša 2189 BALTAIS 0:40:43 S1 106 S107 +15:52 +15:52
182 Anete Rateniece 2229 0:40:44 S1 108 S108 +15:53 +15:53
183 Elza Buša 2190 BALTAIS 0:40:47 S1 109 S109 +15:56 +15:56
184 Aira Semjonova 2015 0:40:48 S1 110 S110 +15:57 +15:57
185 Ilze Rozīte 2192 BALTAIS 0:40:48 S1 111 S111 +15:57 +15:57
186 Madara Diāna Salmane 2124 0:40:51 S1 112 S112 +16:00 +16:00
187 Sanita Pehlaka 2188 BALTAIS 0:40:54 S1 113 S113 +16:03 +16:03
188 Zane Lazda 2162 0:40:55 S1 114 S114 +16:04 +16:04
189 Roberts Zonenbergs 2097 0:41:09 V1 75 V75 +20:55 +20:55
190 Ivanda Liepiņa 2191 BALTAIS 0:41:11 S1 115 S115 +16:20 +16:20
191 Elīza Krievāne 2085 0:41:16 S1 116 S116 +16:25 +16:25
192 Sanita Puriņa 2006 Valmiera 0:41:18 S1 117 S117 +16:27 +16:27
193 Paula Zariņa 2265 0:41:20 S1 118 S118 +16:29 +16:29
194 Ilva Radziņa 2062 0:41:26 S1 119 S119 +16:35 +16:35
195 Aira Šmite 2142 0:41:31 S1 120 S120 +16:40 +16:40
196 Annija Egle 12310 0:41:37 S1 121 S121 +16:46 +16:46
197 Edīte Bērziņa 2031 0:41:42 S1 122 S122 +16:51 +16:51
198 Francis Kozlovs 2143 franči 0:41:44 V1 76 V76 +21:30 +21:30
199 Aira Urtāne 2001 0:41:47 S1 123 S123 +16:56 +16:56
200 Liene Labsvīra 2013 0:41:48 S1 124 S124 +16:57 +16:57
201 Inese Čibala 2271 0:41:50 S1 125 S125 +16:59 +16:59
202 Sabīne Goša 2231 Maratona klubs 0:41:53 S1 126 S126 +17:02 +17:02
203 Dace Grauda 2255 APES DRAUGU GRUPA 0:41:55 S1 127 S127 +17:04 +17:04
204 Līga Langmane 2232 GJENSIDIGE 0:41:56 S1 128 S128 +17:05 +17:05
205 Zane Auziņa 2269 0:42:08 S1 129 S129 +17:17 +17:17
206 Ligita Mieze 12350 Miežu ģimene 0:42:44 S1 130 S130 +17:53 +17:53
207 Liene Kaldovska 12490 0:42:44 S1 131 S131 +17:53 +17:53
208 Aiga Rozenberga 2030 SK Sigulda 0:42:45 S1 133 S132 +17:54 +17:54
209 Kate Jukuma 2138 0:42:45 S1 132 S133 +17:54 +17:54
210 Arnolds Kumpiņš 2101 VSK Noskrien 0:42:49 V1 77 V77 +22:35 +22:35
211 Vendula Sprynglova 2197 0:42:52 S1 134 S134 +18:01 +18:01
212 Ilva Ilstere 2129 0:42:54 S1 135 S135 +18:03 +18:03
213 Aiga Tiļčika 2010 0:43:00 S1 136 S136 +18:09 +18:09
214 Baiba Kanča 2168 SSK Bebra 0:43:02 S1 137 S137 +18:11 +18:11
215 Solvita Depša 2103 0:43:14 S1 138 S138 +18:23 +18:23
216 Alise Iļjina 2235 Swedbank 0:43:22 S1 139 S139 +18:31 +18:31
217 Emīls Vanags 12470 0:43:37 V1 78 V78 +23:23 +23:23
218 Daina Levane 2238 Apes draugu grupa 0:43:40 S1 140 S140 +18:49 +18:49
219 Daiga Bikše 2253 Apes draugu grupa 0:43:42 S1 141 S141 +18:51 +18:51
220 Inese Vanaga 12474 0:43:47 S1 142 S142 +18:56 +18:56
221 Elvijs Sala 2220 0:43:51 V1 79 V79 +23:37 +23:37
222 Dace Tribocka 12406 CoMedia 0:43:54 S1 143 S143 +19:03 +19:03
223 Laura Paulovska 2244 BROCĒNI 0:43:56 S1 144 S144 +19:05 +19:05
224 Tīna Estere Pokšāne 2126 Abas kreisās kājas 0:43:56 S1 145 S145 +19:05 +19:05
225 Kristiāns Ronis 12462 Pa sirmā roņa pēdām 0:44:12 V1 80 V80 +23:58 +23:58
226 Jolanta Mieze 12354 Miežu ģimene 0:44:24 S1 146 S146 +19:33 +19:33
227 Maija Stirna 2251 0:44:29 S1 147 S147 +19:38 +19:38
228 Gita Pavlova 2154 0:44:32 S1 148 S148 +19:41 +19:41
229 Anna Lakstiņa-Lakstīgala 2137 0:44:34 S1 149 S149 +19:43 +19:43
230 Anna Kravale 2004 0:44:42 S1 150 S150 +19:51 +19:51
231 Renāte Rulle 2047 Latvijas gaisa satiksme 0:44:54 S1 151 S151 +20:03 +20:03
232 Katrīna Justoviča 12322 0:44:54 S1 152 S152 +20:03 +20:03
233 Gunta Šlosberga 2133 0:44:59 S1 153 S153 +20:08 +20:08
234 Gvido Ivanovs 2132 0:44:59 V1 81 V81 +24:45 +24:45
235 Ieva Lūse 2088 0:45:06 S1 154 S154 +20:15 +20:15
236 Jānis Labsvīrs 2014 0:45:11 V1 82 V82 +24:57 +24:57
237 Laura Strazdina 2207 0:45:39 S1 155 S155 +20:48 +20:48
238 Lindsija Galdiņa 2115 0:46:02 S1 156 S156 +21:11 +21:11
239 Elīna Bulāne 2075 Sportland 0:46:36 S1 157 S157 +21:45 +21:45
240 Inga Lagzdiņa 2007 0:46:41 S1 158 S158 +21:50 +21:50
241 Laima Dreimane Zvilna 2177 Biznesa parks ABAVA 0:46:41 S1 159 S159 +21:50 +21:50
242 Aiva Skulte 2105 0:46:42 S1 160 S160 +21:51 +21:51
243 Diāna Fukse 12466 0:47:21 S1 161 S161 +22:30 +22:30
244 Katarīna Jaundžeikare 2020 0:47:22 S1 162 S162 +22:31 +22:31
245 Inese Vinholca 2202 0:47:31 S1 163 S163 +22:40 +22:40
246 Ilze Briņķe 2214 0:47:45 S1 164 S164 +22:54 +22:54
247 Antra Krievāne 2058 0:48:41 S1 165 S165 +23:50 +23:50
248 Agris Samcovs 2028 Nike+ Run Club Riga 0:49:04 V1 83 V83 +28:50 +28:50
249 Guntars Ozols 12442 Nūjo priekam 0:49:04 V1 84 V84 +28:50 +28:50
250 Kate Katkeviča 2206 Liepājas Vieglatlētikas Klubs 0:51:09 S1 166 S166 +26:18 +26:18
251 Ivars Katkevičs 2204 Liepājas Vieglatlētikas Klubs 0:51:09 V1 85 V85 +30:55 +30:55
252 Kristīne Prince 2032 Maratona klubs 0:51:11 S1 167 S167 +26:20 +26:20
253 Alda Sperga 2027 0:51:34 S1 168 S168 +26:43 +26:43
254 Laura Lucaua 2153 0:51:47 S1 169 S169 +26:56 +26:56
255 Ilze Arāja 2066 0:52:19 S1 170 S170 +27:28 +27:28
256 Sandra Gritāne 2123 0:52:53 S1 171 S171 +28:02 +28:02
257 Ina Mole 2170 Māsas Lapsas 0:52:56 S1 172 S172 +28:05 +28:05
258 Aiga Mieze 12382 Miežu ģimene 0:53:07 S1 173 S173 +28:16 +28:16
259 Marina Mieze 12338 Miežu ģimene 0:53:14 S1 174 S174 +28:23 +28:23
260 Diāna Ceika 2012 0:53:54 S1 175 S175 +29:03 +29:03
261 Ineta Plasiņa 2094 0:53:59 S1 176 S176 +29:08 +29:08
262 Anna Loča 2200 Kača liek skriet 0:54:00 S1 177 S177 +29:09 +29:09
263 Dana Gaile 2073 Engures vidusskola 0:55:28 S1 178 S178 +30:37 +30:37
264 Maija Lepiksone 2182 0:55:56 S1 179 S179 +31:05 +31:05
265 Eva Bērziņa 2072 Kartavkalnu buki 0:56:04 S1 180 S180 +31:13 +31:13
266 Iveta Pucena 2234 1:00:19 S1 181 S181 +35:28 +35:28
267 Sarmīte Galiņa 2270 1:00:39 S1 182 S182 +35:48 +35:48
268 Māra Pokšāne 2018 Abas kreisās kājas 1:00:47 S1 183 S183 +35:56 +35:56
269 Alberts Kvisviks 2218 1:02:36 V1 86 V86 +42:22 +42:22
270 Katrīna Kvisvika 2217 1:02:43 S1 184 S184 +37:52 +37:52
271 Uldis Pļaviņš 2145 1:04:19 V1 87 V87 +44:05 +44:05
272 Elizabete Eglīte 2159 1:05:33 S1 185 S185 +40:42 +40:42
273 Knut Kvisvik 2219 1:08:07 V1 88 V88 +47:53 +47:53
274 Ārija Indare 2215 individuāli 1:16:30 S1 186 S186 +51:39 +51:39
275 Baiba Liepiņa 2266 Sparāns liek skriet! I RARE Team 1:16:31 S1 187 S187 +51:40 +51:40
276 Solveiga Kristīne Selga 2267 1:16:31 S1 188 S188 +51:40 +51:40
277 Mārcis Sparāns 2019 RARE Team 1:16:35 V1 89 V89 +56:21 +56:21
278 Astra Zilberte 2164 DNB Service centre Riga 1:25:51 S1 189 S189 +1:01:00 +1:01:00
279 Edgars Erštiķis 2230 DNB Service centre Riga 1:25:51 V1 90 V90 +1:05:37 +1:05:37
280 Alise Rozīte 2187 BALTAIS DNF
281 Karīna Mičule 2233 SIA LATTELECOM DNF